Suppe, steg & is

– en aften de sent vil glemme

 

Suppe Steg og Is er specialister i at lave skjult kamera – uden kamera men LIVE !

Vores koncept er den underspillede udgave hvor vi langsomt skruer op for blusset, så folk begynder at undre sig uden at vide at det er bestilt underholdning. Det er vigtigt for os at skræddersy vores underholdning til det enkelte arrangement da humor jo varierer. Og holde god stil, trods det at vi springer grænser. Derfor er vi et lille trænet erfarent hold.

Ring og får en uforpligtende snak eller send dit nummer så ringer vi dig op og giver et tilbud på underholdning.

 

Forespørg på noget særligt

det siger kunderne

 • Tusind tak fordi i var med til at gøre Mathias konfirmation til noget ganske særligt. I serverede suveræn underholdning som nåede ud til alle vore gæster. De var meget begejstrede. Vores forventninger til jer blev mere end indfriet.

  Mange hilsener fra Mathias, Leif og Gitte

 • Tak Peter for din optræden hos os. Folk røg jo virkelig på joken og de synes i den grad du ramte plet og gik til kanten – men på en helt gennemført måde. Din tale om vores værdier og i hvilken retning du ville dreje Ole Lynggaard, med måbende ansatte som tilskuere, vil aldrig blive glemt.
  Søren Lynggaard / CEO Ole Lynggaard Copenhagen
 • En kæmpe tak for dit geniale indslag som vores nye salgdirektør på vores mearbejder-weekend i Sverige. Vi fik alle meget at snakke om og grine af på vores efterfølgende udviklingsdag. Du satte vores værdier på hovedet på en meget gennemført måde. Vi sender vores største anbefaling.

  Marianne Gullacksen / Menu Design

 • I var helt fantastiske og gjorde vores fest uforglemmelig ! Tak, det er ikke sidste gang vi har brugt jer og Suppe Steg & Is !

  Peter Jensen

 • Tusind tak for jeres indsats ved vores bryllup. I var absolut en stor del af at vores bryllupsfest blev helt og aldeles uforglemmelig. Vi håber, at vi får mulighed for at opleve jer igen, for i var bare SÅ gode!
  Kærlig hilsen Henrik og Tina
 • Jeg måtte simpelthen skrive til jer, for at takke for den mest utrolige underholdning som i “serverede” til Mette og Birgers bryllup. Jeg har tit set skjult kamera og tænkt “Det kunne jeg aldrig hoppe på”. Men nu tænker jeg anderledes, for i tog sgu fusen på mig. Det var en god slankekur for mig den aften. Jeg kunne simpelthen ikke spise noget af bare grin.
  Dorte Falk
 • Vil du hilse dine med-tjenere og fortælle, at I var dagens bedste indslag. Folk var vildt begejstrede for jer!!
  Mange julehilsener fra Karin, DJØF
 • I blev stille og roligt langsommere, sløvere eller omvendt striksere – og gjorde lige præcis de ting en tjener ikke forventes at gøre. Det fantastiske var, at I gjorde det på en måde og med så overbevisende professionalisme, at vi kom til at elske jer for det!

  Peter Asschenfeldt / Asschenfeldts Forlag 

 • Da gæsterne opdagede den rette sammenhæng, brød de alle i grin over at have været med i en form for “skjult TV”. Alle vores gæster fortalte senere, at det var den bedste fest med den største oplevelse de nogensinde havde været med til. Ingen følte sig stødte og havde kun ros til den fremragende uovertrufne oplevelse! Tusind tak.

  Gerda og Knud-Erik Blomgreen, Vejby 

 • Jeg har sjældent grint så meget som da jeg hyrede Peter som nyansat falsk stylist til vores årlige for personalet. De troede han var deres nye kollega – et hotshot fra New York og L.A. – og han tog virkelig r…. på dem. Vi har snakket om og grint af det lige siden. Peter er en fantastisk skuespiller og utrlig præcis i sin timing! Det er ikke sidste gang jeg har booket ham !
  Dennis Knudsen / Direktør Dennis Knudsen Copenhagen

booking

se også