Falsk medarbejder

Under alibi af at virksomheden har ansat en ny medarbejder, dukker denne op til firmafesten – og alle glæder sig til at møde deres nye kollega.

Men denne glæde udvikler sig til undren og morskab, da den nye medarbejder begynder at holde underlige taler, opføre sig mærkeligt og da vist ikke har helt rent mel i posen. Folk kan ånde lettet op, når de til sidst erfarer at det hele blot var skjult underholdning!

Konceptet kan skræddersyes til tema-dage, konferencer eller messer og er blevet et populært firmaindslag der giver medarbejderne en fælles oplevelse.

Forespørg på noget særligt

det siger kunderne

 • Tak Peter for din optræden hos os. Folk røg jo virkelig på joken og de synes i den grad du ramte plet og gik til kanten – men på en helt gennemført måde. Din tale om vores værdier og i hvilken retning du ville dreje Ole Lynggaard, med måbende ansatte som tilskuere, vil aldrig blive glemt.
  Søren Lynggaard / CEO Ole Lynggaard Copenhagen
 • En kæmpe tak for dit geniale indslag som vores nye salgdirektør på vores mearbejder-weekend i Sverige. Vi fik alle meget at snakke om og grine af på vores efterfølgende udviklingsdag. Du satte vores værdier på hovedet på en meget gennemført måde. Vi sender vores største anbefaling.

  Marianne Gullacksen / Menu Design

 • I var helt fantastiske og gjorde vores fest uforglemmelig ! Tak, det er ikke sidste gang vi har brugt jer og Suppe Steg & Is !

  Peter Jensen

 • Tusind tak for jeres indsats ved vores bryllup. I var absolut en stor del af at vores bryllupsfest blev helt og aldeles uforglemmelig. Vi håber, at vi får mulighed for at opleve jer igen, for i var bare SÅ gode!
  Kærlig hilsen Henrik og Tina
 • Jeg måtte simpelthen skrive til jer, for at takke for den mest utrolige underholdning som i “serverede” til Mette og Birgers bryllup. Jeg har tit set skjult kamera og tænkt “Det kunne jeg aldrig hoppe på”. Men nu tænker jeg anderledes, for i tog sgu fusen på mig. Det var en god slankekur for mig den aften. Jeg kunne simpelthen ikke spise noget af bare grin.
  Dorte Falk
 • Vil du hilse dine med-tjenere og fortælle, at I var dagens bedste indslag. Folk var vildt begejstrede for jer!!
  Mange julehilsener fra Karin, DJØF
 • I blev stille og roligt langsommere, sløvere eller omvendt striksere – og gjorde lige præcis de ting en tjener ikke forventes at gøre. Det fantastiske var, at I gjorde det på en måde og med så overbevisende professionalisme, at vi kom til at elske jer for det!

  Peter Asschenfeldt / Asschenfeldts Forlag 

 • Da gæsterne opdagede den rette sammenhæng, brød de alle i grin over at have været med i en form for “skjult TV”. Alle vores gæster fortalte senere, at det var den bedste fest med den største oplevelse de nogensinde havde været med til. Ingen følte sig stødte og havde kun ros til den fremragende uovertrufne oplevelse! Tusind tak.

  Gerda og Knud-Erik Blomgreen, Vejby 

 • Jeg har sjældent grint så meget som da jeg hyrede Peter som nyansat falsk stylist til vores årlige for personalet. De troede han var deres nye kollega – et hotshot fra New York og L.A. – og han tog virkelig r…. på dem. Vi har snakket om og grint af det lige siden. Peter er en fantastisk skuespiller og utrlig præcis i sin timing! Det er ikke sidste gang jeg har booket ham !
  Dennis Knudsen / Direktør Dennis Knudsen Copenhagen

booking

se også